KOIRAN RAVITSEMUSNEUVONTA

Mitä koiran ravitsemusneuvonta on? Yleisiä ohjeita koirien hyvään ravitsemukseen tai ravitsemusongelmiin löytyy jokaiseen lähtöön, mutta kuten ihmisillä, myöskään koirilla kaikki ohjeet eivät sovia kaikille koirille. Koiran ravitsemusneuvonta keskittyy jokaiseen koiraan yksilönä. Oikeanlaisella ravitsemuksella koira voi paremmin. Ravinnolla voidaan vaikuttaa myös esimerkiksi iho- tai suolisto-ongelmiin ja se on myös tärkeä tukihoito monissa sairauksissa. 

Milloin siitä on hyötyä? Erityisesti silloin, jos koiran oireilu voi olla ravitsemusperäistä (esim. jatkuva ripuli, närästys…), koiran ollessa yli- tai alipainoinen tai mikäli koiralla on sairaus, jonka hoidossa ravitsemuksella on tärkeä rooli (esim. maksasairaudet). Ravitsemusneuvontaan voi tulla myös silloin, kun näkyviä ongelmia ei ole. Jokainen koira voi hyötyä ravitsemusneuvonnasta. HUOM! Koiran ravitsemusneuvoja ei ole eläinlääkäri, joten koiran terveydentilan tulee olla selvitetty ennen ravitsemusneuvontaan osallistumista (oireilevat koirat).

Missä ravitsemusneuvontaa järjestetään ja kauan se kestää? Tällä hetkellä otan asiakkaita vastaan vain videoyhteyden välityksellä. Koiran pitää osallistua videotapaamisiin ja jokainen tapaaminen on pääasiassa koirakohtainen. Ensimmäisen tapaamisen kesto on enintään 50 minuuttia. Ensimmäisen tapaamisen jälkeen toimitan vielä sähköpostitse kirjalliset ohjeet sen perusteella, mitä tapaamisessa puhuttiin. Ravitsemusasioita harvoin ratkaistaan yhdellä käynnillä, joten 2-3 viikon jälkeen ensimmäisestä käynnistä on aina jatkoseurantakäynti (ensimmäinen seuranta-aika on ilmainen), jonka kesto on enintään 30 minuuttia.

Miten voin varata ajan ravitsemusneuvontaan? Voit varata ajan Ota yhteyttä -lomakkeen kautta. Lähetän sinulle ehdotuksia sopivista ajoista ja saat vielä täytettäväksi ennakkotietolomakkeen. Ravitsemusneuvonta maksetaan turvallisella SumUp-palvelun laskulla, josta ei aiheudu sinulle ylimääräisiä kuluja. Käyntimaksu tulee olla maksettuna neuvonta-aikaan mennessä. 

RAVITSEMUSNEUVONNAN HINNASTO (sis. alv)

  • Ensitapaaminen ja kirjallinen ohjeistus (sis. yhden jatkoseurantakäynnin), oireeton koira 109 €
  • Ensitapaaminen ja kirjallinen ohjeistus (sis. yhden jatkoseurantakäynnin), oireileva koira 139 €
  • Ylimääräiset jatkoseurantakäynnit 45 € / käynti

Y-tunnus 3001112-2